Reünie LEAO DOKKUM (Gecanceld i.v.m. Coronavirus)

Zaterdag

Onderstaande zit in het vat en verzuurt dus niet. We komen binnenkort met de vervangende plannen. Voorlopig is dit feesje gecanceld. We vragen uw begrip.

DOKKUM – Geachte reünisten/oud leerlingen van de LEAO aan de Woudweg in Dokkum. In 2016 hebben we een reünie georganiseerd voor jullie. Dat is al weer 4 jaar geleden. En omdat er velen waren die niet geweten hebben dat er een reünie was, of omdat ze simpelweg niet konden komen, houden we in het zelfde weekend dit jaar weer een reunie.

Dat wordt dan dus op 10-10-2020. Leuke trouwdatum ook.

Op deze pagina komt binnenkort de officiële uitnodiging en bijbehorende informatie. Deze pagina is aangemaakt om ook buiten de social media mensen te kunnen bereiken.

Klein tipje van de sluier:

Lokatie: Woudweg 140 in Dokkum (De oude P. van Tuinen school)

Aanvang: 14:00 uur

sluiting van de school: 20:00 uur

Afterparty: Café de Lantaarn/ Jippe

In tegenstelling tot de vorige keer proberen we catering te laten verzorgen op de school zodat we niet de stad in hoeven om ergens een tafel te reserveren voor een maaltijd. Wie dat wél wil met zijn/haar groupies van vroeger is daar natuurlijk vrij in maar, eten op school behoort wat ons betreft tot de mogelijkheden. We zitten te denken aan iets als foodtrucks voor de deur. Dit is voor eigen rekening.

Voor de organisatorische kosten zullen we een bijdrage vragen van +/- € 7,50. Dit bedrag kunt u overmaken naar een bankrekening die hier t.z.t. vermeld zal worden. Met die betaling heeft u zich dan tevens direct aangemeld. Aan de deur betalen mag ook. Dan bedraagt de entree € 10,00.

Tot zover eerst. Meer info volgt wanneer er meer duidelijk is.

Met vriendelijke groet,

Betty van der Wal

Douwe Piet Boersma

Harmen Poortman

(Wijzigingen voorbehouden)