Oude films digitaliseren/bewaren op dvd

Reflectascanner

Digitaliseer nu uw oude VHS- en VHS-C banden, DV-bandjes, Hi8 Videobandjes, Supervideo2000 en 8 milimeterfilms met of zonder audio. Ook voor het digitaliseren van dia’s en negatieven bent u bij mij aan het juiste adres.

Harpoenmedia.nl biedt u de gelegenheid om deze ouwe gouwe glorie voor altijd te behouden. Voor € 15,00 per band van maximaal 4 uur beeldmateriaal en € 0,20 per dia of negatief, zorg ik ervoor dat uw ‘herinneringen des levens’ op een dvd of usb-stick worden geconserveerd. Voor 8 mm-films geldt een starttarief van €15,– per tien spoelen en vervolgens €5,– per half uur beeldmateriaal (per grote spoel).

Wacht er niet te lang mee want, uw materiaal kan de kwaliteit snel verliezen onder invloeden van licht, vocht en andere elementen van de natuur. Mail voor informatie of aanlevering naar harmen@harpoenmedia.nl of belt u met 06-20 833 532.

 

Disclaimer Digitaliseren

Dat u uw dierbare privébeelden aan mij toevertrouwd vind ik heel bijzonder. En ik begrijp dat u dat doet in vertrouwen. Ik zal dat zeker respecteren en er alles aan doen om ervoor te zorgen dat uw beelden niet buiten uw medeweten om op plekken verschijnen waar ze niet thuis horen.

Voor een goede uitvoering van de werkzaamheden is het noodzakelijk dat ik de beelden maximaal drie maanden bewaar. Mocht u klachten hebben over de digitale producten die ik van uw analoge beelden maak dan, kan ik deze ter correctie gebruiken en zo een vorm van garantie bieden. Na drie maanden mag u er echt op vertrouwen dat ik hier niks meer van uw films en dia’s heb.

Dit alles garandeer ik u in de wetenschap dat zich onvoorziene situaties kunnen voordoen waardoor het bovengenoemde onder voorbehoud is.

Harmen Poortman